Haberler

  • Geleceği Düşün, Harekete Geç Projesi

    27.10.2023 15:00

    AGÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Sinan Akyüz ve Öğretim Üyesi Dr. Sümeyra Ayık koordinatörlüğünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sivil Toplum Kuruluşu olan Gelecek Araştırmaları Enstitüsü’nün desteğiyle hazırlanan “Geleceği Düşün, Harekete Geç: Gençler Sürd&uu ...

  • AGÜ Mimarlık Fakültesi’nden İstanbul’a Teknik Gezi

    25.10.2023 14:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından öğrencilere yönelik İstanbul’a düzenlenen teknik gezide, mimarlık öğrencileri Büyükada başta olmak üzere, Adalar ilçelerinde yürütülen plan ve planlama süreçlerini yerinde inceledi.

    Mimarlık Bölümünden ...

  • AGÜ Öğrencilerine TEKNOFEST’te Birincilik Ödülü

    19.10.2023 17:40

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Meta Kulübü öğrencileri, kültürel varlıkları sanal gerçeklik ortamına taşıdıkları “Bellek” adlı proje ile TEKNOFEST’te turizm kategorisinde birinciliği elde etti.

    Havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2023 İzmir Çiğli Havalimanı'nda yapıldı. Daha ö ...

  • “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” Listesi

    19.10.2023 17:25

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Vehbi Çağrı Güngör, Ekonomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eyüp Doğan ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Dooyoung Hah, “Dünyanın en etkili bilim insanları” listesinde yer aldı.

    Stanford Üni ...

  • AGÜ’de Geleneksel Güz Festivali

    19.10.2023 17:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) yeni ve mevcut öğrencilerine yönelik Güz festivali düzenledi.  Festival’de öğrenciler hem kulüplerini tanıttı hem de konserler, DJ performansı ve çeşitli spor etkinlikleriyle eğlendi.

    Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve öğrencilerin kaynaşmalarını sağlamak amacıyl ...

  • AGÜ Öğretim Üyesi Dr. Koca’ya YÖK’ten Üstün Başarı Ödülü

    19.10.2023 11:15

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Kemal Koca YÖK tarafından Üstün Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Dr. Kocaya ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi.

    YÖK tarafından verilen Üstün Başarı Ödülle ...

  • Abdullah Gül Üniversitesi’nde Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri

    17.10.2023 17:30

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde paneller, fotoğraf yarışması, fotoğraf ve resim sergileri, karma sergiler ile Klasik Türk Müziği konseri düzenlendi. Etkinliklere katılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Cumhuriyet’in İkinci Yüzyı ...

  • Prof. Dr. Mutlugün, Japonya’daki Toplumda Bilim ve Teknoloji Forumu’na Katıldı

    06.10.2023 11:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Mutlugün, Japonya’daki Toplumda Bilim ve Teknoloji Forumu’na (Science and Technology in Society Forum) katılarak, kapanış oturumunda seçilmiş genç lider bilim insanı olarak konuşma yaptı.

    Dünya genelindeki bilim ve teknoloji liderlerinin bi ...

  • Kayseri Model Fabrika Öğren-Dönüş Projesi’nin 7. Lansman Toplantısı Yapıldı

    27.09.2023 13:00

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) ortaklığında faaliyet gösteren Kayseri Model Fabrika’nın “Öğren-Dönüş Projesi” 7. lansman toplantısı ile tanıtıldı.

    Türkiye’de ilk defa üniversite kampüsünde ve üniversite ev sahipliğin ...

  • AGÜ Meta Kulübü Öğrencilerinin Turizm Projesi TEKNOFEST'te Yarışacak

    26.09.2023 09:45

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Meta Kulübü öğrencilerinin, çeşitli kültürel varlıkları sanal ortama taşıyarak, sanal gerçeklikle yeniden yaratmayı hedefleyen “Bellek” adlı projeleri TEKNOFEST 2023’te finale kalmayı başardı. Proje, turizm kategorisinde TEKNOFEST’te birincilik için yarışaca ...