2017-09-28 15:19:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Uluslararası Ofis ve Erasmus Ofisi temsilcileri, İspanya’nın Sevilla şehrinde düzenlenen Avrupa Yükseköğretim Konferans’ına (EAIE 2017) katılarak, yeni işbirlikleri konusunda görüşmeler yaptı.

Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği tarafından düzenlenen ve Avrupa’da ve dünyada yüksek öğretimin uluslararasılaşmasına katkı sağlamayı hedefleyen konferansta, 95 farklı ülkeden yaklaşık 6 bin katılımcı bir araya geldi.

Konferansta Abdullah Gül Üniversitesi Uluslararası Ofis ve Erasmus Ofisi temsilcileri hem ortakları ile hem de diğer üniversitelerle yeni işbirlikleri konusunda temaslarda bulundu.

Konferans boyunca AGÜ’ katılımcıları Almanya, Çin, ABD, Taiwan, Fas, Macaristan ve Endonezya'da yer alan üniversitelerin Uluslararası Ofis yetkilileri ile işbirliği görüşmeleri gerçekleştirdi.