2022-10-18 16:15:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile geçtiğimiz yıl ortak çalışmalar ve projeler yürütmek amacıyla iş birliği protokolü yapan Kocasinan Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) üyeleri, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti.

Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hayri Altun, Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Ahmet Höbek, Psikolojik Danışman Murat Yazanel ve Esin Uğuz Çoymak, ziyarette İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saniye Dedeoğlu ile Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr Ahmet Çoymak ile görüştü.

Ziyarette iki kurum arasında iş birliklerinin arttırılması ele alınarak, yapılan protokol kapsamında iki kurum arasında yapılacak ortak faaliyetler, proje çalışmaları, iş birlikleri ve Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA) çerçevesinde yürütülecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.