2022-04-26 09:20:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ), halka açık eğitim seminerleri serisi Türkiye’nin savunma sanayini ele alan bir yayınla devam etti.

YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilen serinin beşinci seminerinde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Çağlar Kurç, “Türkiye’de Savunma Sanayinin Gelişimi” konulu seminer verdi.

Dr. Kurç, seminerde Cumhuriyet döneminde Türkiye’nin savunma sanayi alanında gösterdiği gelişime değindi. Kurç ayrıca ülkemizin savunma sanayisine katkıda bulunan kişilerin ve kurumların çalışmalarına ilişkin bilgiler de verdi.

Halka açık eğitim seminerleri serisi AGÜ’lü akademisyenlerin katılımıyla her Çarşamba saat 16.00’da YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilecek ve yıl boyu devam edecek.