2022-04-08 11:45:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ), halka açık eğitim seminerleri serisi sağlık alanını konu alan bir yayınla devam etti.

YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilen serinin üçüncü seminerinde Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Oktay Kaplan, “Nadir Hastalıklarla Mücadelede Yeni Dönem” konulu seminer verdi.

Dr. Kaplan, seminerde toplumda belirli sayıda kişiyi etkileyen nadir hastalıklara ilişkin genel olarak bilgilendirmeler yaptı. Kaplan, ayrıca yaşanmış bir olaydan örnek vererek nadir hastalıkların insan hayatına olan etkisini vurguladı.

Halka açık ve çok çeşitli konularda düzenlenen eğitim seminerleri serisine AGÜ’de farklı alanlarda çalışan akademisyenler konuk olacak. Her Çarşamba saat 16.00’da YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilecek seminerler yıl boyu devam edecek.