2021-12-14 12:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi öncülüğünde, Almanya Büyükelçiliği’nin “İklim için Bilim Okulda” projesi ekibinin katılımıyla “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” kapsamında Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Atölyesi’nin 5.’si gerçekleştirildi.

Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın 16. maddesi olan “Barış, Adalet ve Güçlü Kurumlar” kapsamında düzenlenen atölyede pratik deneyler, interaktif şovlar ve tematik oyunlara yer verildi.

Atölye çalışması Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burak Asiliskender, Dr. Sümeyra Ayık, Arş. Gör. Sinan Akyüz ve Gülsüm Polat koordinatörlüğünde, Almanya Büyükelçiliği’nin “İklim için Bilim Okulda” ekibinden Toprak Erdem ve Seçil Elçik ile gerçekleştirildi.

Atölyenin yürütülmesinde AGÜ öğrencilerinden Melike Akyüz, Ramazan Mert Ural, Durdu Samet Paksoy, Emre Kılıç, Melike Tuna, Fatmanur Kayaalp, Kübra Takıcı, Sevilhan Odabaşı, Ayşe Han, Hilal Sevim de katkılarıyla destek oldu.