2021-11-29 09:30:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öncülüğünde Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi’nin katılımlarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Atölyesi’nin 4’üncüsü gerçekleştirildi.

Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın 4. maddesi olan “Nitelikli Eğitim” ve 11. maddesi olan “Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar” kapsamında düzenlenen etkinlikte tematik oyun ve atölye çalışmaları organize edildi.

AGÜ’nün düzenlemiş olduğu çalıştay, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu ve Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burak Asiliskender’in yanısıra Dr. Sümeyra Ayık, Arş. Gör. Sinan Akyüz, Arş. Gör. Özlem Kevseroğlu, Şebnem Soylu ve Gülsüm Polat koordinatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca AGÜ’lü öğrencilerden Melike Tuna, Mustafa Ehven, Ceren Yıldız ve Buse Nur Yılmaz atölyenin yürütülmesine destek oldu.