2021-10-25 17:00:00

Nobel Fest, Nobel Ödülü sahipleri, seçkin bilim insanları ve uzmanlarla yenilikçi fikirlerin tartışılıp paylaşıldığı benzersiz bir çevrimiçi platform. Orta Asya Nobel Fest Live'ın misyonu ise Orta Asya'daki eğitim ve bilimsel ortamı geliştirmek.

Central Asia Nobel Fest Live, Orta Asya'nın her yerinden öğrenciler ve genç bilim adamları için Nobel Ödülü sahipleriyle ve dünyanın her yerinden seçkin bilim insanlarıyla bağlantı ve iletişim kurmayı sağlayan 4 günlük bir etkinlik platformudur.

III. Nobel Fest (online), 26-29 Ekim 2021 tarihlerinde 10 Nobel ödüllü bilim insanının ve Breakthrough Prize Laureate (Bilimsel Oscar) sahiplerinin ve dünyaca ünlü uzmanların katılımıyla gerçekleştirilecek.

Nobel Fest, Avrasya kıtasındaki en büyük ve en etkili bilim ve eğitim etkinliklerinden biri.

Konuşmacılardan bazıları:

Yuval Noah Harari (Dünyaca ünlü tarihçi, çok satan "Sapiens: İnsanlığın Kısa Tarihi" kitabının yazarı),

Luc Julia (SIRI'nin ortak yaratıcısı, Renault Grubu Bilimsel Baş Sorumlusu)

Jane Goodall (İngiliz primatolog ve antropolog, Jane Goodall Enstitüsü'nün Kurucusu, etkili bir çevreci ve BM Barış Elçisi)

Jonathan Medved (OurCrowd Kurucu ve CEO’su, İsrailli start-up'ların babası)

Garrick Hileman (Londra Ekonomi ve Siyaset Bilimi Okulu, Misafir Öğretim Üyesi, kripto para birimleri konusunda dünyaca ünlü uzman)

The London School of Economics, MIT, The University of California, Imperial College London, The University of Washington gibi dünyanın en prestijli üniversitelerinden hocalar, ayrıca Microsoft, Google, SAP, Chevron, Coca-Cola gibi dünyanın önde gelen büyük uluslararası şirketlerinden yöneticiler ve önde gelen uzmanlar da festivalde yer alacak.

Nobel Festivaline ücretsiz katılabilirsiniz.

Tanıtım videosu: https://www.youtube.com/watch?v=Py4CoKQ-4RM

Websitesi: https://nobel-fest.inpolicy.net/en#!/tab/346798458-1

YouTube kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCff6kLmVoRpy5Wti9VaWpDg