2017-10-06 15:39:00

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), öğrencilere “Üniversite-sanayi işbirliği, Kayseri sanayisi, Ar-Ge ve mühendislik” konularında konferans verdi.

AGÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı’nın daveti üzerine Sümer Kampüsü Konferans salonunda öğrencilerle biraraya gelen Büyüksimitçi, Kayseri sanayisindeki gelişmeleri anlattı.

Kayseri’de üç ayrı organize sanayi bölgesinin olduğunu belirten Büyüksimitçi, dördüncü organize sanayi bölgesinin de yakında faaliyete geçeceğini söyledi. Sanayide faaliyet gösteren sektörler hakkında öğrencilere bilgiler veren Büyüksimitçi, Ar-Ge çalışmalarına da büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Büyüksimitçi, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Faruk Keçeci moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansın sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.