2017-10-06 15:28:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından çeşitli spor branşlarında organize edilen 2017-2018 Cumhuriyet Kupası turnuvaları başladı.

Katılımcı sayısının her yıl arttığı ve büyük ilgi gören Cumhuriyet Kupası’nda turnuvalar basketbol, tenis, voleybol, futbol ve masa tenisi olmak üzere 5 ayrı branşta düzenlendi.

Basketbol ile başlayan turnuvalar sırasıyla, tenis, voleybol, futbol ve masa tenisi branşlarındaki müsabakalar ile devam edecek.

AGÜ öğrencilerini spora teşvik etmek ve özendirmek, onların sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaların sona ermesiyle de derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları düzenlenecek törenle verilecek.