2016-09-19 10:31:00

Sevgili Öğrenciler,

Zorlu bir sınav maratonunu başarıyla tamamlayıp geleceğinizi birlikte en iyi şekilde hazırlayacağımız AGÜ’ye hoş geldiniz.

Küresel rekabetin hızla yaşandığı günümüzde öğrencilerimizi her alanda en üst seviyelere taşımayı amaçlıyoruz.

Yeni nesil eğitim programları olan, genç odaklı yaklaşımı ile kişisel gelişimi öne çıkaran, sanayi ve iş dünyası ile yakın ilişkiler kuran, ve dünyanın en iyi üniversiteleri ile ARGE kuruluşlarıyla işbirliği ağları kurmayı hedefleyen çok farklı bir üniversiteye adım attınız.

Üniversite yılları yalnızca mesleki formasyonun kazanıldığı ve kişinin akademik olarak geliştiği bir süreç değil aynı zamanda kendisini bir dünya insanı olabilme yolunda sosyal, kültürel ve entelektüel açılardan da geliştirebileceği en uygun ortamdır.

Bu bağlamda kaliteli ve üst düzey akademik programın yanında üniversitemizin sağlayacağı sosyal ve kültürel ortam, üniversite yaşamınızı keyifli ve huzurlu kılacak özel kampüs yaşam alanları ve bunu destekleyen gençlik etkinlikleriyle sizlerin kariyeri, başarısı ve mutluluğu için tasarlanmaktadır.

Üniversite bir amaç değil sizleri geleceğe hazırlayan önemli bir araçtır. Hayatın ve gerçek yarışın sizler için şimdi başladığını söyleyebilirim.

Bu noktada, üniversitemiz sizlere sunacağı özel imkanlarla ileride kariyerinize iyi bir yerden başlayabilmeniz ve AGÜ ayrıcalığını yaşayabilmeniz için çok çalışacaktır.

Tüm öğrencilerime yeni eğitim yaşamlarında başarılar dilerim.