2016-07-25 17:42:00

Abdullah Gül Üniversitesi, geleceği şekillendirecek, dünya vatandaşı bireyler yetiştirme misyonu ile öğrencilerini bu yıl da  Amerika’da dil eğitimine göndermeye devam ediyor.

AGÜ’den 72 öğrenci, hem İngilizce öğrenmek hem de farklı bir kültür tanıyıp, uluslararası tecrübe edinmek üzere Amerika’ya giderek, Dil Okulları’ndaki eğitimlerine başladı.

ABD’nin  farklı eyaletlerindeki  şehirlerde öğrenim görmekte olan 72 öğrenci yerleştirme puan türüne göre ilk 20 binden gelen tüm  öğrencilerine, dil becerilerini daha ileriye götürmeleri ve uluslararası deneyim kazanmaları için ABD’nin prestijli dil okullarında ek bir dönem eğitim imkanı veriliyor. Öğrencilerin tüm masrafları AGÜV tarafından karşılanıyor.

Foto Galeri için Tıklayınız...