2016-06-10 15:02:00

Bilim Kahramanları Derneği 4. Genç Bilim İnsanları Ödülleri, törenle verildi. Törende Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Çağrı Güngör ile Doç. Dr. Hakan Usta, bilimsel proje çalışmalarından dolayı ödül aldı.

Ödül töreni, Sabancı Center Hacı Ömer Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Türkiye genelinde 39 ilden 146 proje başvurusunun yapıldığı “4. Genç Bilim İnsanları Ödülleri”nde, 9 akademisyene ödül verildi.

Abdullah Gül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. V. Çağrı Güngör ile Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Usta da, bilimsel proje çalışmalarından dolayı ödüle layık görülen 9 akademisyen arasında yer aldı.

Ödül töreni, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Bilim Kahramanları Derneği, “Genç Bilim İnsanları Ödülleri” organizasyonunu özellikle gençleri bilime özendirmek ve ödüllendirmek için düzenliyor.