2016-05-24 16:53:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Çocuk Üniversitesi tarafından “Çocuk ve Kent” temalı resim sergisi açıldı. Tamamını Çocuk Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan sergi, 30 Mayıs’a kadar gezilebilecek.

Sergi, Çocuk Üniversitesi’nin başlattığı çeşitli alanlardaki atölye çalışmaları kapsamında, Resim ve Tasarım Atölyesi öğrencileri tarafından düzenlendi.

Atölye çalışmalarına katılan 27 öğrencinin, yaklaşık 6 hafta süren çalışmanın sonucu ortaya çıkardıkları eserleri, Sümer Kampüsü Sergi Salonunda sergilendi.

Serginin açılışını ise Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, öğrencilerle yaptı. Davetlilerle beraber sergiyi gezen Sabuncuoğlu, öğrencileri çalışmalarından dolayı kutladı.

Daha sonra Resim ve Tasarım Atölyesine katılan öğrencilere, sertifikaları verildi.

Çocuk Üniversitesi’nin atölye çalışmaları çeşitli alanlarda devam ediyor.