2016-05-16 12:33:00

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi  Hayrünnisa Gül,  Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampüsü içindeki Cumhurbaşkanlığı Müzesi ve Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.

11. Cumhurbaşkanı Gül’ü Sümer Kampüsü girişinde Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Abdullah Gül Üniversitesi’ni Destekleme Vakfı (AGÜV) Üyesi  Macit Gül ve Cumhurbaşkanlığı Müzesi ve Kütüphanesi yetkilileri karşıladı.

Daha sonra kendi adını taşıyan Cumhurbaşkanlığı Müzesi ve Kütüphanesi’ni gezen Gül ve beraberindeki heyet, müze yetkililerinden bilgi aldı.

Gül, müzedeki incelemeleri sırasında, TRT tarafından hazırlanmakta olan  “Bir Müzenin Doğuşu” adlı belgeselin çekimlerinde yer aldı.

Gül ziyaretinde, Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ile de bir süre görüşerek, üniversitedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı ve bazı konularda görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Sabuncuoğlu, Gül’e Abdullah Gül Üniversitesi’nin rozetini de taktı.