2016-05-09 18:47:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Kulüp Festivali (Clup Fest 2016), Kayseri’deki üniversite öğrencileri ve gençleri bir araya getirdi.

AGÜ Öğrenci Kulüpleri tarafından, Öğrenci Dekanlığı ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nın da desteği ile organize edilen festival, Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

İki gün süren festivalde konserler düzenlendi, karaoke yarışmaları yapıldı, DJ performansları, film gösterimleri ve diğer birçok etkinlikle öğrenciler doyasıya eğlendi.

Festivalde, alternatif müzik tarzı ile dikkat çeken genç sanatçı Deniz Tekin konser verirken, DJ Yağız İnce ve Cem Seçkin de sergiledikleri performansları ile öğrencileri coşturdu.

Festival boyunca Öğrenci Kulüpleri tarafından düzenlenen kermesler, uçurtma ve model uçak gösterileri, güneş gözlemi, sanal gerçeklik gösterileri de gençlerin ilgisini çekti.

Festival her yıl, öğrencilerin iletişim becerilerinin gelişmesi, ekip çalışması, eğitimsel, sosyal ve bireysel alanlardaki gelişim düzeylerinin artırılmasını sağlamak amacıyla düzenleniyor.