2016-05-05 13:55:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Labris Siber Güvenlik Akademisi ve AGÜ Akademi tarafından ortaklaşa, siber güvenliğe giriş eğitimi düzenlendi.

Eğitim, Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyeleri ile ağ ve bilgi güvenliği konusunda faaliyet gösteren Labris Networks firması uzmanları tarafından 14-15 Mayıs tarihlerinde, Sümer Kampüsü’nde verilecek.

Siber saldırıları önleme farkındalıklarını ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlenen eğitimde çalışmalar, Bilgisayar Mühendisliği Laboratuvarında cihazlar üzerinde uygulamalı bir şekilde yapılacak.

Eğitime, temel düzeyde bilişim bilgisine sahip kendisini siber güvenlik tehditleri, uygulamaları ve çözümleri konularında geliştirmeyi ve yetiştirmeyi hedefleyen herkes katılabilecek. Eğitimde başarı olan katılımcılar Labris Networks’ de uzun dönem staj yapma imkanı bulacak.

Katılımcılar başvuru ile kabul edilecek ve 11 Mayıs Çarşamba gününe kadar başvuru yapılabilecek. Başvurular AGÜ Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi’ne yapılacak.