2016-05-04 13:55:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Çocuk Üniversitesi tarafından düzenlenen Oyun Atölyesinde, Türk zeka ve strateji oyunu olan Mangala Turnuvası yapıldı.

Çocuk Üniversitesi Oyun Atölyesinin ilk çalışması Türk zeka ve strateji oyunu Mangala oldu. Sümer Kampüsü'nde düzenlenen ve dört hafta süren atölye çalışmasına 30 öğrenci katıldı. Çalışmada Mangala oyunu ve kuralları anlatıldı.

Çocuk Üniversitesi Koordinatörü Fikri Ulusoy atölye çalışması ile ilgili olarak “AGÜ Çocuk Üniversitesi çocuklarımıza fırsatlar oluşturmaya, üniversitemizin imkanlarından çocuklarımızı yararlandırmaya ve geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik sorumluluklarını yaptığı atölye çalışmaları ile sürdürüyor” dedi.

Atölye çalışması, Mangala Turnuvası ile son buldu. Tüm öğrencilere katılım sertifikası verilirken turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.