2015-05-24 13:50:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) “Yolculuk’” temalı resim sergisi açıldı. Sergi, öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Ressam, Araştırma Görevlisi Ahmet Kürşad Albayrak’ın  Kayseri’nin çeşitli yerlerinden anların canlandırıldığı  ikinci kişisel sergisinde 14 eser, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sümer Kampüsü sergi alanındaki serginin açılışını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Kutanoğlu yaptı.

Kutanoğlu açılışta, AGÜ olarak akademik ve araştırmaya yönelik çalışmaların yanısıra, sanatsal etkinliklere de önem verdiklerini söyledi.

Ressam,  Ahmet Kürşad Albayrak da resim denildiğinde, resmi ahenkle ifadenin buluşması olarak nitelendirdiklerini belirterek, sıradan kabul edilen birçok görüntünün estetik olabileceğini ve sanata dönüştürülebileceğini ifade etti.

Sergi, 4 Haziran’a kadar gezilebilecek.