2016-04-11 18:52:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, yaklaşan üniversite tercihleri öncesi, üniversite ve meslek tercihlerinin nasıl yapılacağı ve nelere dikkat edileceği konularında aday öğrencilere  önemli bilgiler verdi.

Üniversite adayı öğrencilerle Özel Erciyes Anadolu Lisesi’nde biraraya gelen Sabuncuoğlu verdiği seminerde öğrencilere, üniversiteye girmeden önce kariyerlerini nasıl  planlayacaklarını ve nasıl yükseleceklerini, iş dünyasından örneklerle anlattı.

Seminere, çok sayıda aday öğrenci katılarak ilgiyle dinledi. Öğrenciler seminerde, geleceğin meslekleri, kariyer ve profesyonel gelişim, iş yaşamı, üniversite ve meslek seçimi ile ilgili merak ettikleri sorularına yanıt buldu.