2016-04-07 19:10:00

Deniz Harp Akademisi’nde Liderlik  Öğretim Üyesi Mehmet Yıldırım Özel, öğrencilerle “Liderlik” konulu söyleşi yaptı.

Söyleşi, PDA (Personal Development Activities) dersi kapsamında, Sümer Kampüsü Konferans Salonunda düzenlendi.

Aynı zamanda “Kendine İnanmak” ve “Liderliğe İnanmak” adlı kitapların da  yazarı olan Özel liderliğin önemini, bir liderde bulunan özellikleri anlattı.

Beceri, istek ve odak  yapıtaşlarının biraraya gelmesi sonucunda istenilen başarıya ulaşılacağını belirten Özel, liderliği bir ruh hali olarak tanımladı.

Söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Özel, Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu’nu da makamında ziyaret ederek, günün anısına “Liderliğe İnanmak” adlı kitabını imzalayarak hediye etti.

Söyleşiye öğrencilerin yanısıra  akademik ve idari personel de katıldı.