2023-05-04 18:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ve Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı arasında yapılan protokol çerçevesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kayseri Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda annelerinin yanında kalmakta olan çocuklar sağlık kontrolünden geçirildi.

Çocukların sağlık kontrolü Kayseri Şehir Hastanesi'nde yapıldı. Sağlık Kontrolünden sonra çocuklar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen spor ve eğlence etkinliklerine katıldı.

Protokol üyelerinin çocuklara çeşitli hediyeler verdiği etkinlikte, Kayseri Şehir Hastanesi tarafından da çocuklara hamburger ikram edildi. Burada konuşan Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Abdullah Gül Üniversitesi ile yaptıkları protokol çerçevesindeki iş birliklerine değinerek Kayseri Şehir Hastanesine etkinliğe ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Etkinliğe Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ve Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz’ın yanısıra Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Kayseri Şehir Hastanesi İşletme Direktörü Mehmet Kestiroğlu, Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu, Ceza İnfaz Kurumlarından Sorumlu Başsavcı Vekili Ömer Demirgöz, Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Ahmet İhsan Koç, Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik Fabrikası Müdürü Öğr. Gör. Bora Akince de katıldı.