2022-12-05 11:45:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Bölge Müdürü Yakup Gültekin'i ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret etti.

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Çağatay Yılmaz, Dr. Öğretim Üyeleri Sinan Kesriklioğlu, Mikail Temirel, Samet Güler ile Laboratuvar Görevlisi Mühendis Aynur Akgül’den oluşan heyet, önce Kocasinan Belediyesini ziyaret etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı makamında ziyaret eden Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Başkan Çolakbayrakdar ile görüştü.

Daha sonra OSB Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri, burada da Bölge Müdürü Yakup Gültekin’le yapılabilecek ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.