2022-06-10 11:30:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ), halka açık eğitim seminerleri serisi Bilgisayar Mühendisliği bölümünün çalışma alanlarıyla ilgili bir yayınla devam etti.

YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilen serinin on birinci seminerinde Mühendislik Fakültesi Öğretim Prof. Dr. Çağrı Güngor, “Dijital Teknolojiler: Nesnelerin İnterneti ve Yapay Zeka" konulu seminer verdi.

Prof. Güngör, seminerde dijital teknolojilerin geldiği aşamayı, günümüzde en değerli olan şirketlerin çalıştığı alanları anlattı. Güngör, nesnelerin interneti ve yapay zekanın yaygınlaşmasına ve gelecekteki konumuna da değindi.

Halka açık eğitim seminerleri serisi AGÜ’lü akademisyenlerin katılımıyla her Çarşamba saat 16.00’da YouTube’tan canlı (online) olarak gerçekleştirilecek ve yıl boyu devam edecek.