2022-06-01 11:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Kültür ve Edebiyat Kulübü tarafından şiir dinletisi düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonundaki dinleti Endüstri Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Sami Kaya’nın yaylı tambur performansı eşliğinde gerçekleştirildi.

Dinletide Kültür ve Edebiyat Kulübü Başkanı Metehan Arık ile kulüp üyeleri ve üniversite öğrencileri Metehan Çavdar, Yusuf Can Karaman, Esra Balkız, Yaren Akgün, Veysel Güldalı, Fatmanur Karaosmanoğlu, Batuhan Demir, Pınar Boyraz, Gül Hanım Yılmaz, Duygu Karabıyık, Zişan Akkaya, Pınar Korkmaz ve İdris Genç tarafından okunan birbirinden güzel şiirler seslendirildi.

Şiir dinletisine konuk olarak katılan İLESAM ve Kayseri Yazarlar Şairler ve Sanatçılar Derneği üyeleri Şair Mustafa Ferit Yıldız (Hazani) ve Şair Şeyhmus Çiçek de kendilerine ait eserlerini okudu.

Şiir dinletisine AGÜ akademik ve idari personeli ile öğrencileri büyük ilgi gösterdi.