2022-05-31 13:40:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından "Çocuklar için Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları” atölyelerinin 11’incisi gerçekleştirildi.

Kampüsün üretime dayalı tarihini sürdürmek ve yeşil kampüs-yeşil mahalle ilkeleri çerçevesinde Kocasinan Belediyesi ile iş birliği içinde mahalle sakinleri, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve üniversite mensupları ile birlikte yürütülen AGÜ Bostan’da yapılan atölye çalışmasına öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yanısıra Kayseri Kızılay Toplum Merkezi çalışanları da katıldı.

Birleşmiş Milletler’in (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan İklim Eylemi’ne odaklanan bu atölyede aynı zamanda Emek-Yemek etkinliğinin de 3.’sü yapıldı. Kayseri Kızılay Toplum Merkezi, AGÜ öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımı ile eğlenceli oyunlar oynanan etkinlikte AGÜ Bostan’da fide ekiminin de gerçekleştirildiği atölye ve etkinliğe AGÜ Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarına, öğrencileri ve AGÜ Genç Tema Kulübü gönüllüleri de katkıda bulundu.