2022-05-31 13:30:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından İngiltere Bilimler Akademisi (The British Academy) tarafından desteklenen “Türkiye’de Görünür/Görünmez Suriyeli Göçmenler: Değişim İçindeki Kimlikler ve Kentler” araştırma projesi kapsamında “Şehir ve Aidiyet Duygusu Çalıştayı” düzenlendi.

Çalıştaya, Gaziantep Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Londra Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi’nden akademisyenler ve farklı paydaşlar katıldı. Çalıştay kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Kayseri Kültür Yolu gezisi gerçekleştirildi.

Çalıştaya Kayseri Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Sığınmacılar ve Göçmenler Dayanışma Derneği ve Kayseri Ticaret Odası da katkıda bulundu.