2022-05-26 11:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Uluslararası Ofisi tarafından “Uluslararası Festival” (International Fest) düzenlendi.

Avrupa Konseyi üyesi ve Avrupa Birliği adayı ülkelerde kutlanan Avrupa Günü'nde başlayan festivalde ilk olarak öğrencilere Erasmus projesi tanıtıldı ve fırsatlar hakkında bilgi verildi. Litvanya'da öğrenim hareketliliğinde olan Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencimiz Mustafa Baha Bilen de festivale katılıp, deneyimlerini paylaştı.

Festivalde ayrıca Erasmus ile yurtdışına gidecek olan öğrencilere ayrılış öncesi oryantasyon programı düzenlendi.

Son gün açılan Romanya, Polonya, Portekiz, Azerbaycan, Mısır, Hindistan ve Pakistan stantlarında ise öğrencilere hem gitmek istedikleri ülkeler hem de projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.