2016-03-10 14:38:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Türk Müziği Topluluğu, Bahar Konseri verdi.  İkincisi düzenlenen  konseri yaklaşık 400 kişi ilgiyle izledi.

Şef Zarife Kırdök yönetimindeki Türk Müziği Topluluğu’nun II. Bahar Konseri, Gültepe Kültür Merkezi’nde verildi.

Çalışmalarını AGÜ Sümer Kampüsü’nde sürdüren Türk Müziği Topluluğu, Sanat Müziği’nin seçkin örneklerini, hem solo hem koro olarak seslendirdi.

AGÜ Endüstri Mühendisliği öğrencilerinden Umut Yapır ve Hasan Birinci, yaptıkları vals ile eşlik ederek konsere renk kattı.

Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’ın da eşleriyle beraber izlediği konserin sonunda, AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu koro üyeleri ve orkestra adına Şef Zarife Kırdök’ü başarılı performanslarından dolayı kutladı.