2022-04-29 15:19:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Uluslararası Ofis ve Erasmus Ofisi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Nimet Bulut, İspanya’nın Almeria şehrindeki Almeria Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Personel Hareketliliği’ne katıldı.

Aralarında Erasmus ülkelerinin de olduğu toplam 49 uluslararası ofis temsilcisinin yer aldığı programın ilk gününde Almeria Üniversitesi tarafından bölümleri, uluslararası ofisin işleyişini ve üniversite kampüsünü tanıtan sunumlar gerçekleştirildi.

AGÜ’yü programda temsil eden Öğr. Gör. Nimet Bulut da üniversitenin bölümlerini ve çalışmalarını tanıttı. Bulut, ayrıca programa gelen diğer ülke temsilcileri ile iş birlikleri üzerine görüşmeler de yaptı.

Programın son gününde Almeria Üniversitesi uluslararası öğrencilerinin düzenlediği ve Türk standının da yer aldığı uluslararası festivalde öğrenciler ülkelerini, kültürlerini ve yemeklerini tanıttı.

AGÜ Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü, 23-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında bu etkinliği yurtdışından gelen yaklaşık 25 katılımcı ile Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirecek.