2022-03-23 10:20:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ), Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilan edilen ve her yıl 22 Mart’ta kutlanan “Dünya Su Günü” için 4-6 yaş arası çocukların katıldığı bir atölye çalışması düzenlendi.

Mimarlık Fakültesi tarafından “22 Mart Dünya Su Günü” kapsamında düzenlenen "Erken Yaşta Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları" atölye programına As Koleji anaokulu öğrencileri katıldı.

Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan altıncısı olan “Temiz Su ve Sanitasyon” başlıklı atölyede erken yaş gelişim özelliklerine uygun olarak tasarlanan tematik oyun ve atölyeler organize edildi.

Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burak Asiliskender, Dr. Sümeyra Ayık ve Dr. Sinan Akyüz koordinatörlüğünde gerçekleştirilen atölyeye Arş. Gör. Gülsüm Polat ile bölüm öğrencileri Melike Akyüz, Hilal Sevim, Mustafa Ehven ve Mercan Göktepe katkıda bulundu.