2022-01-08 18:00:00

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Türkiye Kültür Ateşesi Gabrielle Price ve beraberindeki heyet, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörü Prof. Dr. Cengiz Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz ziyarette, ABD Büyükelçiliği’nden alınan hibe desteği ile yürütülen, girişimci gençlerin yaratıcı ve yenilikçi düşünmesini teşvik eden, farklı disiplinden girişimcilerin bir arada çalışmasını sağlayan, “Creative Hub: From Local to Global” projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında, ABD Kültür Ateşesi Price ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette ABD Büyükelçiliği’nin sağladığı destekler ve kültürel alanda yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Rektör Yılmaz ve ABD Kültür Ateşesi Price, AGÜ ve ABD Büyükelçiliği ortaklığı ile yürütülen proje kapsamındaki çalışmalar hakkında görüştüğü ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu, Öğrenci Dekanı Doç. Dr. İ. Alper İşoğlu,  ABD Ankara Büyükelçiliği Halkla İlişkiler Uzmanı Deniz Gürsan ile AGÜ Gençlik Fabrikası Müdürü Öğretim Görevlisi Bora Akince de hazır bulundu.