2021-12-11 11:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencileri ve öğretim görevlileri Gençlik Spor Bakanlığının davetiyle Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Radyosu'na konuk oldu. Gönüllülük dersi alan öğrencilerimiz ve dersi veren Öğretim Görevlisi Bora Akince programda AGÜ’yü temsil etti.

Programda AGÜ’deki gönüllülük dersi kapsamı ve detayları konuşulurken, öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Müdürü Dr. Mehmet Ata Öztürk ve Gönüllülük Çalışmaları Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir ile de gönüllülük dersi hakkında sohbet etme imkanı buldu.

Daha sonra Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıkan öğrencilerimiz, AGÜ ile protokolü bulunan Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) yetkililerini de ziyaret ederek iltica sistemi ve mültecilerle ilgili faaliyetler hakkında bilgi aldı.