2021-11-23 17:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ev sahipliğinde, eğitim ve yazılım çözümleri alanında faaliyet gösteren danismanim.org firması ile ortaklaşa “Evdeki Başarı Pusulası” konulu seminer düzenlendi.

Klinik Psikolog İzzet Özer tarafından verilen seminer üç farklı oturumda yaklaşık 300 öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleştirildi. Oturumlara, İlhan Dertli Kurs Merkezi, Tercih Kurs Merkezi ve Açı Özel Eğitim Kurumu’ndan öğrenciler ve veliler katıldı.

Seminerde ebeveynlerin çocuklarına yönelik davranış şekilleri, iletişimi, evde uygulanacak kurallar, ders ve ders dışı zaman yönetimi, ödül-ceza ilişkisi ve sorumlulukların paylaşımı gibi konulara değinildi.

Ayrıca Aday Öğrenci Tanıtım Koordinatörü ve Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gökmen Kara da öğrenci ve velilere Abdullah Gül Üniversitesi’nin misyonu, vizyonu ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.