2021-07-07 14:45:00

Abdullah Gül Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AGÜ Akademi) ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, üniversitelerin kurumsal iletişim, basın-yayın ve halkla ilişkiler birimlerine yönelik “Basın Bülteni Hazırlama Eğitimi” düzenlendi.

Zoom platformu üzerinden düzenlenen, ücretsiz ve sertifikalı olan eğitime farklı üniversitelerden kurumsal iletişim, basın-yayın ve halkla ilişkiler çalışanları katıldı.

Eğitim, İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Tv, Sinema Bölümü Araştırma Görevlisi Halil Türker tarafından verildi.

Bülten başlığının önemi, haber dili ve 5N 1K kuralı başta olmak üzere etkili bir bülten hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususları anlatan Araştırma Görevlisi Halil Türker eğitimin sonunda soruları da yanıtladı.