2021-05-31 11:30:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Psikolojik Danışma Rehberlik Merkezi’nin Uzman Psikologları Ceyda Cihan Aydoğdu ve Özge Tok, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından düzenlenen 10. Üniversite Psikolojik Danışmanlığı Sempozyumu’na üç bildiri ile katıldı.

Aydoğdu ve Tok sempozyumda, “Sahadan Bir Destek Uygulaması: İş İnsanlarıyla Çevrimiçi Buluşmalar”, “Öğrenci Gözünden Çevrimiçi Danışmanlık” ve “Yas Danışmanlığı Acil Müdahalesi: EMDR Olgu Sunumu” başlıklı üç ayrı çalışmayı sundu.

Bildiriler ile AGÜ Psikolojik Danışma Rehberlik Merkezi’nin uzaktan eğitime uyarlanma süreci ve bu süreçte yürütülen çalışmalar ve örnekleri, Kariyer Danışmanlığı Programı içerik ve değerlendirme sonuçları da katılımcılarla paylaşıldı.