2021-05-10 13:15:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Rektörlüğüne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Prof. Dr. Cengiz Yılmaz atandı.

Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Prof. Dr. Cengiz Yılmaz, doktora ve lisansüstü derecelerini ise ABD’nin Texas Tech Üniversitesi’nde Pazarlama alanında aldı.

Prof. Dr. Yılmaz, pazarlama stratejileri, rekabet süreçleri, yeni ürünler ve firma yenilikçiliği, başta KOBİ’ler olmak üzere firma performansını etkileyen faktörler, müşteri ilişkileri ve müşteri şikâyetleri yönetimi konularına çalışmalar yapıyor ve pazarlama araştırmaları ile ileri araştırma teknikleri konusunda dersler veriyor.

Prof. Yılmaz, bir önceki Rektör olan Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu döneminde ise Rektör Yardımcılığı görevini yapmaktaydı.