2020-11-13 13:15:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Covid-19 pandemisi nedeniyle öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılma imkanı bulamadığı bu süreçte online olarak öğrencilere ulaşmak ve motivasyonlarına katkıda bulunmak amacıyla “Online Güz Fest” düzenledi.

Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirilen ve AGÜ’nün YouTube kanalından canlı yayınlanan Online Güz Fest’te ilk olarak DJ Efe Aysal canlı performans sergileyerek popüler şarkıları müzikseverlere dinletti.

Ardından Öğrenci Dekanı Dr. Öğretim Üyesi Harika Süklün kısa bir konuşma yaparak, pandemi sürecinde öğrenciler olmadan kampüsün tadının olmadığını, öğrencileri kampüste görmeyi özlediklerini söyledi.

Daha sonra Mustafa Tek’in akustik gitar performansıyla seslendirdiği şarkılarla devam eden Güz Fest’in son bölümünde DJ Efe Aysal tekrar sahne alarak öğrencilerden gelen istek parçaları çaldı.

YouTube’tan canlı yayınlanan Online Güz Fest’i çoğunluğu AGÜ öğrencisi olmak üzere yüzlerce kişi izledi.