2020-09-18 16:02:00

Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, bu yıl AGÜ’ye yeni gelen uluslararası öğrencilerle bir araya geldi.

Online yapılan toplantıya çeşitli ülkelerden çok sayıda uluslararası öğrencilerin yanısıra Uluslararası Ofis Başkanı Emeric Abrignani de katıldı.

Rektör Prof. Dr. Sabuncuoğlu toplantıda, öğrencilere AGÜ hakkında bilgiler verdi.

Küresel Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl derslere online olarak başladıklarını belirten Prof. Dr. Sabuncuoğlu, tüm uluslararası öğrencilerin, AGÜ’nün inovatif hibrit eğitim modeli sayesinde, gecikme olmaksızın zamanında mezun olacaklarına inandığını ifade etti.

AGÜ’nün uluslararası öğrencilerinin, bölümlerinin başarılı öğrencileri arasında yer aldığını ve bundan da mutluluk duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Sabuncuoğlu, “Sizlerin de mezun olan uluslararası öğrencilerimiz gibi başarılı olacağınızı ümit ediyorum” dedi.

Sabuncuoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gelecekte diplomanın önemi azalacak. Kendinizi gerçek hayata nasıl hazırladığınız diplomanızdan daha önemli olacak. AGÜ’de de eğitim dışı etkinliklerle kendinizi sosyal, kültürel ve entelektüel açıdan da kendinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız.

Oryantasyon sürecinde üniversiteye daha çabuk adapte olabilmeniz için Uluslararası Ofis ekibimiz AGÜ’nün değerlerini, vizyonunu ve elde ettiği başarıları size aktaracak”.

Toplantı, Rektör Sabuncuoğlu’nun, öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla sona erdi.