2020-07-05 16:45:00

Abdullah Gül Üniversitesi’ne (AGÜ) yeni katılan akademisyenler konuk konuşmacıların katkısı ile yeni akademik dönem hazırlık çalışmalarını sanal ortamda başlattı.

Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Birimi ve Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından organize edilen programın ilk gününde, AGÜ’nün vizyonu, misyonu ve öğrenci yapısı ile ilgili bilgiler verildikten sonra katılımcılar üniversite yönetimi ve Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ile tanıştı.

Programın ikinci gününde ise katılımcılara AGÜ’nün öğrenciye dokunan ve akademisyenler ile yakından çalışan birimlerinin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Katılımcılar, programın üçüncü ve dördüncü gününde de uzaktan ve yüz yüze eğitim ile ilgili farklı konularda (tersine öğrenme, eğitimde ölçme ve değerlendirme, öğrenen odaklı tasarım, uzaktan eğitimde iletişim, kapsayıcı eğitim gibi) seminerlere katılma fırsatı buldular.

Yeni Akademisyenlere Yönelik Oryantasyon Programı