2016-01-19 10:15:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından “Moleküler Biyoloji ve Genetikte Güncel Konular” başlıklı sempozyum düzenlendi.

Sempozyum, 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde AGÜ Sümer Kampüsü, Rektörlük Konferans Salonunda yapılacak.

Türkiye’den 30 şehirden Biyoloji öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan sempozyumda, İnsan Hastalıklarının Genetik Temelleri, Kanser Moleküler Biyolojisi, Kök Hücreler ve Rejeneratif Tıp, Biyolojinin Nobelleri, Biyolojinin Mühendislik Uygulamaları, Biyomühendislik, Doku Mühendisliği ve Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar; Dost mu, Düşman mı? gibi güncel konular ele alınacak.

Sempozyum, ülkemizin üstün başarılı liselerinden Biyoloji öğretmenlerini güncel konular hakkında bilgilendirerek, öğretmenlerimizin akademik gelişim süreçlerine anlamlı bir katkı sunmak amacıyla organize edildi.