2015-04-29 16:51:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) geleceği şekillendirecek bireyler yetiştirme misyonu çerçevesinde iş ve sanayi dünyasıyla ve eğitim kurumlarıyla çeşitli ortaklıklar kurmaya devam ediyor.

Bu kapsamda AGÜ Gençlik Fabrikası'nın Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'na ( Türkiye Ulusal Ajansı) yaptığı konsorsiyum başvurusu kabul edildi.

AGÜ liderliğinde hazırlanan konsorsiyum, gençlerin kişisel gelişim kazanması ve yurt dışı tecrübesi edinmelerini sağlamak amacıyla, Kayserili üniversite öğrencilerini yurt dışında staja göndermeyi hedefliyor.

Ayrıca gençlerin tüm staj masrafları da katılacakları programlar tarafından karşılanacak.

Kabul edilen başvuru çerçevesinde AGÜ Gençlik Fabrikası öğrencileri 33 Avrupa ülkesine staj yapmaya gönderebilecek.