2015-04-29 16:04:00

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, ABD’de Philadelphia’daki Uygulamalı Araştırma Merkezi olan CFAR’ı ziyaret etti.

Yeni bir üniversite modeli üzerine çalışmakta olan Rektör Sabuncuoğlu sağlık, yaşam bilimleri, yüksek öğrenim alanlarında strateji geliştiren bir merkez olan CFAR’da merkezin kurucusu Larry Hirschhorn ve merkezin yöneticilerinden Barry Dornfeld ile görüştü.

Prof. Dr. Sabuncuoğlu, merkezin kurucusu Larry Hirschhorn ve merkezin yöneticilerinden Barry Dornfeld’a AGÜ’nün 3. nesil bir üniversite olma yolunda ilerlediğini anlatarak, 3. nesil üniversiteler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Sabuncuoğlu’na Arama Danışmanlık Şirketi Kurucusu Oğuz Babüroğlu da eşlik etti.