2019-10-12 17:47:00

Abdullah Gül Üniversitesi’ne (AGÜ) yeni katılan akademisyenlere yönelik oryantasyon programı düzenlendi. Oryantasyon programında üniversiteye yeni gelen öğretim elemanlarımıza ve araştırma görevlileri katıldı.

Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Birimi (Center for the Enhancement of Teaching and Learning, CELT) koordinatörü Dr. Elif Bengü tarafından düzenlenen programın ilk gününde katılımcılar üniversite de yer alan idari birimler ile tanışıp Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ile bir araya gelerek üniversitenin vizyonu ve misyonunu konuştu.

Programın ikinci gününün ilk yarısında Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Birimi hizmetlerinin yanısıra AGÜ öğrenci profili ile ilgili bilgiler verilirken ikinci yarısında Kentucky Üniversitesi, Dekan Yardımcısı, Dr. Morris Grubbs transfer edilebilinir beceriler üzerine, Dr. Aslıhan Ünsal ve Dr. Suphan Bakkal Sabancı Üniversitesi’nde deneyimlerini ve Temel Geliştirme derslerini nasıl öğrenen odaklı tasarladıklarını paylaştı.