2019-08-09 12:03:00

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kariyerinizi birlikte planlayacağımız ve bir dünya vatandaşı olarak mezun olacağınız AGÜ’ye hoş geldiniz.

Ürettiği bilgiye değere dönüştürerek, topluma katkı sağlayan ve bu alanda dünyada ilk 200 üniversite içinde yer alan uluslararası bir üniversiteye adım attınız.

Öğrencilerin en çok memnun olduğu devlet üniversitesi olan AGÜ’de, 50 farklı ülkeden insanın bir arada yaşadığı uluslararası kampüs ve kaliteli bir eğitim ortamı sizleri bekliyor.

Üniversitemizin sizlere sunduğu özel imkanlarla kariyerinize iyi bir yerden başlayacak ve sosyal, kültürel ve entelektüel anlamda kendinizi geliştirirken AGÜ ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Özgür düşüncenin, değişimin ve ilerlemenin öncüsü olan Abdullah Gül Üniversitesi, öğrenci odaklı yeni nesil eğitim anlayışı ile sizleri daha ileriye taşıyacak.

Sizler de buradaki her adımınızla değişimin ve ilerlemenin bir parçası olacaksınız.

Her şeyin sizin için tasarlandığı ve kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz AGÜ’deki eğitim yaşamınızda hepinize başarılar dilerim.

Prof. Dr. İhsan SABUNCUOĞLU