2015-12-31 13:21:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) öğrencileri,  huzurevi sakinlerini ağırladı.

Gençlere yönelik faaliyetler organize eden AGÜ Gençlik Fabrikası’nın “Gönüllüler Takımı” adlı öğrenci grubu tarafından huzurevi sakinleri için düzenlenen Sümer Kampüsü’nde konser düzenlendi.

Kampüs Gençlik Alanında gerçekleştirilen konseri, AGÜ Müzik ve Sahne Sanatları Kulübü öğrencileri verdi.

Kayseri Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi sakinlerinin katıldığı konserde öğrencilerin canlı performans sergiledi.

Konserde öğrenciler, seslendirdikleri şarkılar, türküler ve oyun havaları ile huzurevi sakinlerine eğlenceli anlar yaşattılar.

Öğrenciler, konserin yanı sıra ağırladıkları huzurevi sakinleri ile uzun süre sohbet edip, onların gönüllerini aldılar yeni yıllarını kutladılar, bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.