2019-04-25 13:12:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Idea Camp Kulübü ve İhtiyaç Haritası gönüllüleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kayseri Yüreğil İlkokulu öğrencilerine, AGÜ öğrencileri, Akademik ve İdari personelin katkılarıyla toplanan hediyeler verdiler.

Idea Camp Kulübü ve İhtiyaç Haritası gönüllülerinden oluşan AGÜ öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Yüreğil İlkokulunda, oradaki öğrencilerle kutladı.

Kulüp öğrencileri İhtiyaç Haritası gönüllüleri, 23 öğrencisi bulunan Yüreğil İlkokulunda gerçekleştirilen törene katıldı.

Kulüp üyeleri, buradaki tören kapsamında öğrencilerle birlikte vakit geçirerek günün anlam ve önemine uygun oyunlar oynadı. Ayrıca, daha önce, üniversitede açılan Dilek Ağacı standında AGÜ öğrencileri, akademik ve idari personelin katkılarıyla toplanan hediyeler de törende öğrencilere teslim edildi.

Idea Camp Kulübü yönetimi, vizyon ve misyonları doğrultusunda; sosyal sorumluluk ve toplumsal fayda temelli etkinliklerine ara vermeden devam edeceklerini bildirdi.