2015-12-25 12:00:00

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), İran’ın en iyi iki üniversitesi olan Sharif Teknoloji Üniversitesi ve İran Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile  işbirliği anlaşması imzaladı.

AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç YÖK üyeleri ve üniversite rektörlerinden oluşan heyetle, İran’daki temaslara katıldı.

Türkiye ile İran arasında, yükseköğretim alanında kapsamlı işbirliğine yönelik görüşmelerde bulunmak üzere düzenlenen İran ziyaretinde, Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, İran’ın en iyi iki üniversitesi Sharif Teknoloji ve İran Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile  işbirliği anlaşması imzaladı.

Anlaşmaya göre, AGÜ ile Sharif Teknoloji ve İran Bilim ve Teknoloji Üniversitesi eğitim, araştırma ve diğer bir çok alanda işbirliği ve ortaklık yapacak.