2018-10-20 21:16:00

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Sümer Kampüsü’nü ziyaret etti, Mimar Sinan Kampüsü’nde Abdullah Gül Üniversitesi’ni (AGÜ) Destekleme Vakfı (AGÜV) Haydar Aliyev Yurdu’nun açılış törenine katıldı.

Gül, beraberinde eşi Hayrünnisa Gül, aralarında AGÜV Başkanı Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğoğlu, AGÜV Üyesi Candan Karlıtekin’in de bulunduğu heyetle ilk olarak Sümer Kampüsü’nü ziyaret etti.

Gül daha sonra Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ile Mimar Sinan Kampüsü’nde yapılan Abdullah Gül Üniversitesi’ni Destekleme Vakfı (AGÜV) Haydar Aliyev Yurdu’nun açılış törenine katıldı.

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in adının verildiği öğrenci yurdunun ardından yeniden Sümer Kampüsü’ne gelen Gül, burada öğrencilerle biraraya gelerek onlarla bir süre sohbet etti.

Öğrenciler Gül ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi.