2018-09-13 13:26:00

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) düzenlenen AGÜ Talks söyleşilerine Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) Başkanı Faruk Eczacıbaşı konuşmacı olarak katılacak.

Söyleşi, Sümer Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda 19 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da başlayacak. Konuşmacı olarak katılacak olan Faruk Eczacıbaşı  öğrencilerle, “Daha Yeni Başlıyor – Geleceğin Dünyasında Esneklik, Yakınsama, Ağ Yapısı ve Karanlık Taraf” konulu konuşma  yapacak. Eczacıbaşı söyleşide, öğrencilerin sorularını da yanıtlayacak.

Abdullah Gül Üniversitesi’nde  gençlik faaliyetleri organize eden Gençlik Fabrikası tarafından düzenlenen AGÜ Talks söyleşileri kültür, sanat, spor, eğitim ve iş dünyasının önde gelen isimlerini öğrencilerle buluşturmak amacıyla düzenleniyor.